CARJOY (HOME PAGE) - MATRA AUTOMOBILE

 
 

MATRA AUTOMOBILE SPECIALIST

Carjoy is in 1988 opgericht en via verschillende locaties is het bedrijf nu weer gevestigd waar het ooit is begonnen. Een ding is door de jaren heen altijd hetzelfde gebleven, namelijk de passie voor het automerk Matra Automobile.

In de begin jaren waren het voornamelijk Matra Bagheera’s die werden onderhouden en verkocht door Carjoy.  Langzamerhand kwamen er steeds meer Murena rijders voor onderhoud en reparaties bij Carjoy.


Dit betekend overigens niet dat de know how van Carjoy beperkt is gebleven tot de Bagheera of de Murena. Ook andere Matra’s hebben geen geheimen voor Carjoy.

Door de ruime ervaring en specialisatie in het merk Matra is Carjoy dus in staat om betrouwbare auto’s te leveren in combinatie met perfecte service. Naast de verkoop van Matra’s kunt u ook voor onderdelen, reparaties, onderhoud en volledige restauraties terecht bij Carjoy.

Door de jaren heen heeft Carjoy naast de dagelijkse werkzaamheden ook ver-schillende projecten gerealiseerd. Onder het kopje “projecten” kunt u wat meer informatie over dit onderwerp lezen.

Naast de specialisatie in Matra heeft Carjoy ook een ruime ervaring met Renault Alpine’s opgedaan. Vandaar dat het nu ook mogelijk is om via de Carjoy-webwinkel onderdelen voor uw Alpine te bestellen.

Mocht u nog vragen en of informatie nodig hebben kunt u ons altijd mailen, bellen of uiteraard langs komen op onzie nieuwe lokatie !

 
Home page Contact page