Rolex ha introdotto una nuova opzione di quadrante meteorite per la versione in oro bianco 18ct del Day-Date 40 (riferimento 228239). Rolex fake watches uk attualmente vende una versione del cronografo Cosmograph Daytona con repliki breitling zegarków un quadrante meteorite, ma il materiale naturale č altrimenti raro nella collezione di orologi Rolex di oggi. Data la sua estetica cristallina organica e metallica, il meteorite kupic tanie nike air max č stato apprezzato come materiale di dial per decenni - goedkoopste rolex horloge che proviene dallo spazio esterno aggiunge un'altra dimensione di valore.

NIEUWS

 
 
 

20-10-2009 Succesvolle opening Carjoy

 
volgt...

Nog de laatste dingen voorbereiden en dan kan het feest beginnen. Het idee was om voor het pand de Matra historie te “showen”, namelijk een Djet, M530, Bagheera type 1, Bagheer type 2, Rancho, Murena en een Avantime. Alle bezoekers zouden we naar de achterkant verwijzen zodat alle bezoekende Matra’s op het achterterrein naast elkaar geparkeerd zouden kunnen worden.

Om een uur of 10.00 komen de eerste Matra rijders al aanrijden. Het is gelukkig droog weer en zo te zien zal de zon ook door komen. Het kan niet anders dan dat dit een prachtige dag gaat worden, maar toch bleven we gespannen over het te verwachte aantal bezoekers. Zouden dat er 10, 20, 30 of meer zijn. We hadden in ieder geval een stuk of 50 aanmeldingen.

Langzaamerhand merken we dat we ons geen zorgen hoeven te maken en dat het met de opkomst wel goed zit! Dat is een hele tijd geleden dat er zoveel Murena’s bijelkaar zijn gekomen.

Het officiële moment van de dag was aangebroken en er werd verzameld voor de rolluik van de werkplaats. Na iedereen welkom geheten te hebben en enkele huishoudelijke mededelingen was het tijd om het lint door te knippen. Samen met Ruud Jong ( de vorige eigenaar van Carjoy ) werd het lint door de nieuwe eigenaar  Laszlo Racz doorgeknipt en werd iedereen uitgenodigd om binnen een kijkje te nemen.

Een half uur na de openingsceremonie kwam het eerste Matra hoogte punt van de dag het terrein oprijden. We hadden de heer van de Grint bereid gevonden om zijn prachtige Matra MS120 F1 wagen in onze showroom te plaatsen. Dit was een speciaal moment voor veel Matra liefhebbers, men kon nu echt op z’n gemak alle details van deze prachtige F1 wagen bekijken en natuurlijk fotograferen. Iets wat meestal alleen in het Matra museum te Romorantin mogelijk zou zijn. Let vooral op de mooie V12 Matra Sports motor!
De zon was nu echt doorgebroken en iedereen was lekker aan het rondlopen en rondkijken. Tijd voor het 2de hoogepunt van de dag. Samen met de heer Bakker presenteerde  de heer van de Grint een powerpoint over het F1 kampioenschap van Matra Sports. Dit kampieonschap werd in 1969 met Jckie Stewart behaald, nu exact 40 jaar geleden.  Er werd verteld hoe de samenwerking met Ken Tyrell,  Jackie Stewart en Matra tot stand was gekomen en ook de sterke punten  van de MS80 werden op interessante manier toegelicht. De heer Bakker heeft ons wat meer verteld over de persoon Jackie Stewart en waarom het zo’n goede coureur was. De zaal was goed gevuld en er werd vol bewondering  geluisterd naar de presentatie.  Wij zijn er bijzonder trots en dankbaar  dat ondanks de drukke agenda’s  er  toch nog tijd en energie is ingestoken door deze  beide heren.  

Na de presentatie kon er nog nagepraat worden onder het genot van drankje en een hapje, omdat het inmiddels  al rond 16.00 uur was  werd hier gretig van gebruik gemaakt. Tegen 17.00 uur vertrokken de laatse bezoekers. Wat ons rest is een herrinering aan een prachtige dag vol met echte speciale Matra hoogtepunten. Uiteraard willen we ook iedereen bedanken die aanwezig was op deze dag, zonder de grote opkomst was het niet zo’n succes geworden!

 

 
Back to news
 
Home page Contact page    replica rolex orologi