Rolex ha introdotto una nuova opzione di quadrante meteorite per la versione in oro bianco 18ct del Day-Date 40 (riferimento 228239). Rolex fake watches uk attualmente vende una versione del cronografo Cosmograph Daytona con repliki breitling zegarków un quadrante meteorite, ma il materiale naturale č altrimenti raro nella collezione di orologi Rolex di oggi. Data la sua estetica cristallina organica e metallica, il meteorite kupic tanie nike air max č stato apprezzato come materiale di dial per decenni - goedkoopste rolex horloge che proviene dallo spazio esterno aggiunge un'altra dimensione di valore.

PROJECTS - 2009 – 2010 Restauratie project: Murena 2.2

 
 
 

2009 – 2010 Restauratie project: Murena 2.2

 

Wij willen u via deze weg op de hoogte houden van grotere “projecten” die bij ons gaande zijn. Hierdoor krijgt u een beeld hoe grondig te werk wordt gegaan en kunt u de voortgang via onze website volgen.

De eerste fase is het kaal maken van de Murena. Er worden zoveel mogelijk onderdelen los gehaald om zo later alle delen los te kunnen spuiten. Daarnaast geeft je dit  de gelegheid om ook de moielijk bereikbare plekken te controleren, herstellen en beschermen.

   

Alles wordt nagekeken en al bij kleine twijfel wordt er toch gekozen om die plek grondig aan te pakken en te beschermen. De parafaan en de raamstijlen zijn altijd plekken die extra aandacht vergen.

   

Nu komt het "harde" werken om de hoek kijken, namelijk schuren, epoxy primer, schuren, grondverf, schuren en ga zo maar door. UIteindelijk zeer tevreden over het resultaat, de Murena staat er weer strak bij en klaar voor transport om naar de spuiter te gaan.

   

   

 Nu komt het "leuke" werk aan bod, binnen een kort tijdsbestek kan je de voortgang zien. Elke laag die erop gespoten wordt is een stap dichter bij het einddoel. De Murena was oorspronkelijk rood maar zal in de orginele zilveren metallic Matra kleur de spuiterij verlaten.

   

   

Nu de Murena terug van de spuiter is gekomen, wordt er voorzichtig aan de opbouw fase begonnen. Dit vergt geduld en secuurheid zodat de nieuwe lak laag niet beschadigd wordt. Het begint  weer een beetje op een Murena te lijken.

   

Het eindresultaat mag er zijn! Na het opbouwen werd het komplete interieur aangepakt, nieuwe vloerbedekking en een kompleet leder interieur. De zetels zijn opgevuld en verstevigd en voorzien van sterke en stoere dubbele naden. Het is in ieder geval een mooie en smaakvolle Matra Murena geworden, naast het exterieur en interieur is de motor ook helemaal gereviseerd en voorzien van een komplete pakkingset, lichter vliegwiel en een S-nokenas!

   

 

 

 

 
 
 
Home page Contact page    replica rolex orologi