Rolex ha introdotto una nuova opzione di quadrante meteorite per la versione in oro bianco 18ct del Day-Date 40 (riferimento 228239). Rolex fake watches uk attualmente vende una versione del cronografo Cosmograph Daytona con repliki breitling zegarków un quadrante meteorite, ma il materiale naturale č altrimenti raro nella collezione di orologi Rolex di oggi. Data la sua estetica cristallina organica e metallica, il meteorite kupic tanie nike air max č stato apprezzato come materiale di dial per decenni - goedkoopste rolex horloge che proviene dallo spazio esterno aggiunge un'altra dimensione di valore.

09-07-2011 17 september 2011 Matra en Avantime meeting bij CARJOY

 
 

Nog de laatste dingen voorbereiden en dan kan het feest beginnen. De nieuwe showroom is net op tijd klaar, in de showroom stond een klein historisch Matra 3-zits overzicht.......Namelijk een Bagheera type 1, een type 2 en een Murena 2.2. Daarnaast kon men ons M530 project zien, kortom een afgescheide showroom waarin plaats is voor zo'n 4 a 5 autos!

Om een uur of 10.00 komen de eerste Matra rijders al aanrijden. Ondanks de barre weeromstandigheden van de afgelopen dagen was het gelukkig droog. Vanwege het onstabiele weer hadden we gelukkig de beschikking over de leegstaande hal naast ons. Hierdoor waren we niet meer afhankelijk van het weer en zouden we het evenment geheel indoor kunnen houden.

In de hal kon de bezoeker de Matra Sports stand bezoeken, een versnapering halen, onderdelen kopen, in gesprek gaan met een taxateur, miniatuur modellen kopen en de presentaties volgen. Dat we een heuse Matra Sports stand hadden staan was natuurlijk best bijzonder, men kon nu kennismaken met de huidige producten van Matra. Deze electrische fietsen en scooter zien en niet alleen prachtig uit maar rijden ook heerlijk, naast het vergaren van informatie kon men ook een proefrit maken met de verschillende fietsen en scooter.

 

Daarnaast konden de bezoekers de Avantime expression, een Murena F3, een Murena 2.2 Turbo en de good old Murena Biego van dichtbij bezichtigen. Tijdens onze bijeenkomst in 2009 toonden we al een bijzonder stuk Matra historie ( de MS120B F1 ), echter ook dit jaar hadden we een Matra historie voor u in petto. De enige en originele Matra Vignale zou tijdens onze bijeenkomst acte de presance geven, helaas heeft de eigenaar zich op het laatste moment om prive redenen moeten afmelden.

 

Rond 13.30 begon de eerste presentatie, deze werd gegeven door de heer den Ouden. De heer den Ouden is zelf Peugeot-Talbot delaer geweest in Badhoevedorp en daarna in Hoofddorp. Wij hadden de heer den Ouden benaderd en gevraagd og hij nog leuke anekdotes kon vertellen over de Bagheera en Murena tijd. De heer den Ouden was meteen enthousiast en wist wel degelijk leuke anekdotes. Aan bod kwam de introductie van de Bagheera en Murena, welke klanten de Matra's aantrokken, het Talbot F1 team in Zandvoort en enkele klanten die de heer den Ouden niet snel zal vergeten.

Ongeveer anderhal uur later werd de tweede presentatie gegeven door de heer de Bakker. Deze presentatie ging over de introductie van de Avantime en hoe de verwachtingen waren binnen Renault. Speciaal voor de aanwezige Avantime rijders die de Matra historie niet kennen, werd deze kort door de heer de Bakker toegelicht. Daarnaast konden we een deel van de zelfstudie voor verkopers laten zien, interessante en uitgebreide informatie. Wij hebben dan ook maar een klein gedeelte kunnen tonen. Deze zelfstudie kwam uit de prive collectie van de heer de Bakker, deze Avantime documentatie is zo volledig dt zelfs Renault jaloers zou moeten zijn!

 

Na de presentaties was de tijd aangebroken om de prijswinnaars bekend te maken, de gratis taxatie die door Rietveld taxaties werd aangeboden werd door de heer Leppink gewonnen. De Carjoy tegoed bon t.w.v. 50 euro ging naar de heer Hommes!  

Na de uitreiking kon er nog nagepraat worden onder het genot van drankje en een bitterbal, omdat het inmiddels  al rond 16.30 uur was  werd hier gretig van gebruik gemaakt. Tegen 18.00 uur vertrokken de laatse bezoekers. Wat ons rest is een herrinering aan een leuke en informatieve dag met nieuwe gezichten (met name Avantime rijders). Dat laatste deed ons goed en uiteraard willen we iedereen bedanken die aanwezig was op deze dag, zonder de grote opkomst was het niet zo’n succes geworden!

 

 
 
 
Home page Contact page    replica rolex orologi